Vem är vi?

Spartakliniken är en verksamhet utöver det vanliga. Den drivs av personer med engagemang, kunskap och ambitioner och inte minst med erfarenhet av barn och graviditeter såväl yrkesmässigt som privat. Vi är barnmorskor, BVC sköterskor och barnläkare och vi finns här för att stödja och hjälpa er. Vi vill ge er en trygghet under resans gång, både som blivande föräldrar och i föräldraskapet.

Om Spartakliniken

Spartakliniken ligger i byggnaden Sparta i östra delen av Lund, nära Ekonomihögskolan, Ica Malmborgs Tuna och Medicon Village.  Se karta under sidan ” kontakt”

I samma hus finns Sveriges största privata barnläkarmottagning, Lunds barnläkarmottagning som funnits i 10 år, som vår närmaste granne.

Idén med Spartakliniken började ta form för ungefär tre år sedan då vi kände att där saknades en mottagning med fokus på familjer och barn med kontinuitet genom de första viktiga åren. Genom att ha Barnmorskemottagning och BVC i samma lokaler och Lunds Barnläkarmottagning precis bredvid har vi uppnått detta.

Vi ser fram emot att följa just din familj!

Varför välja Spartakliniken

Vi som arbetar på Spartakliniken tycker vi har världens bästa jobb!

Vi är en privat mottagning men erbjuder kostnadsfria tjänster för dig som bor i Skåne, eftersom vi har ett vårdavtal. Vår kunskap och teknik ligger i framkant, och vi är stolta över att presentera en fantastisk verksamhet för er och era barn!

Spartakliniken är en mottagning utöver det vanliga. Den drivs av personer med engagemang, kunskap, ambitioner och inte minst erfarenhet av barn och graviditeter såväl yrkesmässigt som privat. Barnmorskor, BVCsköterskor och barnläkare som vet vad som behövs för att bli trygg i föräldraskapet. Vi finns här för dig och din familj för att stödja och hjälpa.

Vi ser fram emot att följa just din familj!

Personal

MVC personal

 • Anna Alonso Lavén
  Anna Alonso Lavén Barnmorska
 • Therese Sok
  Therese Sok Barnmorska

BVC Personal

 • Anders Nord
  Anders Nord BVC-sköterska
 • Emma Adlercreutz
  Emma Adlercreutz Barnläkare
 • Ann Hultstrand
  Ann Hultstrand BVC-sköterska & verksamhetschef
 • Hampus Kiotseridis
  Hampus Kiotseridis Barnläkare

Administration & Ledning

 • Hampus Kiotseridis
  Hampus Kiotseridis VD
Choose Well

Ni är i trygga händer

Vi tror på trygghet, kontinuitet, hög medicinsk kompetens. Vår personal är välutbildad och mån om att ge dig bästa möjliga vård och bemötande. Vi strävar efter att i samförstånd, med dig och ditt barn ge den bästa möjliga vård utifrån era önskemål.

0
ACKREDITERINGER AV REGIONEN
0
ÅRS ERFARENHET
0
BARNLÄKARE
0
BARNMORSKA
0
GYNEKOLOG
0
BARNSJUKSKÖTERSKA

HONOURS

AWARDS

TITLES