Vem är vi?

Spartakliniken är en verksamhet utöver det vanliga. Den drivs av personer med engagemang, kunskap och ambitioner och inte minst med erfarenhet av barn och graviditeter såväl yrkesmässigt som privat. Vi är barnmorskor, BVC sköterskor och barnläkare och vi finns här för att stödja och hjälpa er. Vi vill ge er en trygghet under resans gång, både som blivande föräldrar och i föräldraskapet.

Om Spartakliniken

Spartakliniken ligger i byggnaden Sparta i östra delen av Lund, nära Ekonomihögskolan, Ica Malmborgs Tuna och Medicon Village.  Se karta under sidan ” kontakt”

I samma hus finns Sveriges största privata barnläkarmottagning, Lunds barnläkarmottagning som funnits i 10 år, som vår närmaste granne.

Idén med Spartakliniken började ta form för ungefär tre år sedan då vi kände att där saknades en mottagning med fokus på familjer och barn med kontinuitet genom de första viktiga åren. Genom att ha BMM och BVC i samma lokaler och Lunds Barnläkarmottagning precis bredvid har vi uppnått detta.

Vi ser fram emot att följa just din familj!

Varför välja Spartakliniken

Vi som arbetar på Spartakliniken tycker vi har världens bästa jobb!

Vi är en privat mottagning men erbjuder kostnadsfria tjänster för dig som bor i Skåne, eftersom vi har ett vårdavtal. Vår kunskap och teknik ligger i framkant, och vi är stolta över att presentera en fantastisk verksamhet för er och era barn!

Spartakliniken är en mottagning utöver det vanliga. Den drivs av personer med engagemang, kunskap, ambitioner och inte minst erfarenhet av barn och graviditeter såväl yrkesmässigt som privat. Barnmorskor, BVCsköterskor och barnläkare som vet vad som behövs för att bli trygg i föräldraskapet. Vi finns här för dig och din familj för att stödja och hjälpa.

Vi ser fram emot att följa just din familj!

MVC personal

• Anna Alonso Lavén
    Anna Alonso Lavén Barnmorska

BVC Personal

• Emma Adlercreutz
    Emma Adlercreutz Barnläkare
  • Ann Kerstin Hultstrand
    Ann Kerstin Hultstrand Barnsjuksköterska & Verksamhetschef
  • Hampus Kiotseridis
    Hampus Kiotseridis Barnläkare

Administration & Ledning

• Hampus Kiotseridis
    Hampus Kiotseridis VD
    Rene Vind Ludwigs
Choose Well

Ni Är I Trygga Händer

Vi tror på trygghet, kontinuitet, hög medicinsk kompetens. Vår personal är välutbildad och mån om att ge dig bästa möjliga vård och bemötande. Vi strävar efter att i samförstånd, med dig och ditt barn ge den bästa möjliga vård utifrån era önskemål.

ACKREDITERINGER AV REGIONEN
ÅRS ERFAHRENHET