Kurser

Vi erbjuder Föda Utan Rädsla Profylaxkurs, Gravidyoga och föreläsningar. Vår samarbetspartner Med Bebis anordnar kurser i Malmö som är förberedande inför förlossning och föräldraskap.

Oavsett om du vill lära dig verktyg inför födandet och föräldraskapet, eller hitta lugnet och styrkan, så finns det en kurs som passar dig.

För tillfället är alla grupp aktiviteter och teman inställda tills vidare för att förebygga mot CORVID-19 corona virus, läs de senaste nyheterna under det aktuella nyhetsflödet på hemsidan.

 Föreläsning Föräldragrupp på Sparta

Förberedelse inför de största händelserna i livet -barnafödande och föräldraskapet. Föreläsningar vid två tillfällen. Första träffen handlar om det normala förlossningsförloppet, när är det dags att åka in till förlossningen, vad ska man ha med sig, smärtlindring och vad ni kan göra för att underlätta. Andra träffen handlar om tiden som nyförlöst, amning, första tiden med bebis och föräldraskap. Anmälan: prata med din barnmorska.

Föda Utan Rädsla Profylaxkurs på Sparta

Kursen är unik för blivande föräldrar som ger kunskap i hur ni med hjälp av enkla verktyg kan få en trygg och kärleksfull förlossning tillsammans. Målet är att stärka tilliten till kroppens förmåga att föda och stärka stödpersonens i sin förmåga att ge stöd och ni blir ett oslagbart team. Kursen hålls av erfaren barnmorska och certifierad instruktör för Föda Utan Rädsla. Gratis för dig som är listad hos oss och för din partner/stödperson. Anmälan:

anna@spartabmm.se

kristina@spartabmm.se

Gravidyoga på Sparta

Yoga är ett fantastiskt verktyg för dig som är gravid. Den hjälper dig att finna lugn, samtidigt som den skonsamt stärker din kropp och ökar smidigheten. Även graviditetsrelaterade besvär som rygg- och bäckensmärta kan förebyggas och lindras med rätt övningar. Att träna yoga som gravid gynnar välbefinnandet, du lär dig att slappna av och förbereda dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen.

Anmälan:

anna@spartabmm.se

kristina@spartabmm.se

AmningsCafe´ på Sparta

För stöd och hjälp men din amning. För dig som har barn som är listade på Sparta BVC.